20.6.07

ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ


Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που έπεσα τυχαία στο blog του alexandrou,
θυμάμαι τότε είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το θάρρος και το θράσος , από την περιγραφή και από τα νοήματα.
Πάντα πίστευα πως μεταξύ του Αλέξανδρου και του Μιχάλη υπήρχε μια πολύ ωραία σχέση.
Τα κείμενά του, για όποιον τον παρακολουθεί αποδεσμευμένος από την τάση αυνανισμού, περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την αποθέωση του συντρόφου από τον άλλο σύντροφο. Τα δε μη ερωτικά κείμενά του πολύ καλύτερα.
Θυμάμαι πως ένιωσα πολύ ωραία, όταν είδα πως ο Αλέξανδρος με πρόσθεσε στα blog που διαβάζει, ιδιαίτερα καθώς αυτά είναι λίγα.


Κάθε τόσο εμφανίζονται ορισμένοι οι οποίοι κατακρίνουν και μάλιστα με τα χειρότερα λόγια την δουλεία του. Σχόλια περι χυδαίου, πουσταριού κλπ πάνε και έρχονται ενώ παράλληλα η ειρωνεία αποτελεί βάση για την εύκολη κριτική τους.
Κύριοι και κυρίες κανένας δεν σας έβαλε με το ζόρι να διαβάσετε το blog του, πόσο μάλιστα να το παρακολουθείτε κιόλας η ακόμα και να το διαφημίζεται στα δικά σας. Όταν κάτι δεν σου αρέσει , σου προκαλεί αποστροφή απλά δεν το ξαναεπισκέπτεσαι.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στη διατύπωση απόψεων, κανείς δεν σας το αναιρεί αυτό, αλλά όταν οι απόψεις διακατέχονται από ομοφοβικές κορώνες και ρατσιστικά παραληρήματα το μόνο που καταφέρνετε είναι η ανύψωση ανθρώπων σαν τον Αλέξανδρο ο οποίος δεν μπαίνει καν στην λογική να σας απαντήσει. Αν είχε διάθεση να συζητήσει αυτά που γράφει στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του τότε θα είχε ελεύθερα τα comments, δεν την έχει άρα δεν μας πέφτει λόγος για το τι γράφει.
Όλο αυτό μου έφερε στο μυαλό ένα άρθρο του Τ.Θεωδορόπουλου το οποίο κάπου ανέφερε πως ¨ Μου την λένε στο γραφείο ότι προκαλώ οπότε λέω ότι χθες γαμηθηκα με έναν υπέροχο άντρα, οι ίδιοι και οι ίδιες που όλη τη μέρα ξεροσταλιάζουν φωναχτά για τους κοιλιακούς του Σάκη και το θεσπέσιο κωλαράκι της Παπαριζου.¨

Γελάω και τσαντίζομαι παράλληλα, γελώ με την ανοησία και την ευκολία του κόσμου και τσαντίζομαι με την υποκρισία τους.
Ζήστε έναν έρωτα σαν και αυτόν, έχετε την τύχη να κάνετε τόσο παθιασμένο έρωτα, προσφέρετε στο σύντροφό σας απλόχερα αγάπη, ασφάλεια, υλικά αγαθά, στήριξη και όταν το κάνετε αυτό, όταν δηλαδή γίνετε σαν τον Αλέξανδρο , τότε θα καταλάβετε και εσείς γιατί δεν μπαίνει στον κόπο να σας απαντήσει.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ!

2 comments:

Alex A. said...

Πού χάθηκες; Εύχομαι να επιστρέψεις με το τέλος του καλοκαιριού. Φιλιά και την καλημέρα μου!

Sogian said...

Συγχαρητήρια...
Σιωπή μετά απ' αυτό.